Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Alexis Zorbas (1964)"
Sleep Partner
Sleep Partner

Uyumada sıkıntı yaşayanlar için bence güzel bir çözüm. Kendimden de biliyorum uykusuzluk yüzünden gün içinde çok sıkıntı çekiliyor. Tüm düzen bozuluyor. Sağlıklı bir yaşam için önde gelen faktörlerden biridir uyku.

Sleep Partner bu sorunu ortadan kaldıracağını söylüyor. Henüz deneme ihtimalim olmadı ancak ülkemizde satışa çıkarsa kesinlikle alırım. Çalışma şekli ise Akapunktur mantığı ile bileğin belli noktalarına uyarılar göndererek kullanan kişinin uykuya dalmasını sağlıyor. Bir takım ilaçlar kullanmak yerine bu daha akılcı bir çözüm.

Spacer
Spacer
Spacer
  • ozgendi
  • 8 yorum var
  • 01 Aralık 2008 17:13

Yorumlar

Sağlıksal açıdan bir sorun yaratmıyorsa gerçekten güzel bir ürün. ilaçlarla bünyeyi zehirlemektense.

evet akapunktur mantığıyla çalıştığına göre kimyasallardan daha sağlıklıdır muhtemelen

...hayalleriniz için yaşayın...

Sleep Tracker la iyi bi ikili olacaklar....

...hayalleriniz için yaşayın...

bizim haLkımıza pek gerek oLmayaN bir icad. ÇüNkü biz her yerde ve her saatte uyuyabiLiriz.
iÅŸte,
arabada,
parkta,
piknikte,
deniz kenarında,
otobüste...

Ne gerek varki buNa. =))

değişik bir bakış açısı :)))

...hayalleriniz için yaşayın...

herkes senin tanımladığın "bizim halkımız" sınıfına girmiyor ne yazıkki uyku problemi çeken, benim gibi bir çok insan var ve umarım Türkiye'ye böyle bi ürün ve alternatifleri gelir e bi de fiyatı da uygun olur tabi

aynı sıkıntı bende de var....

...hayalleriniz için yaşayın...

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu