Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "WİLD ANİMALS / ÖLÜMÜ GÖZE ALMIŞ İNSAN GÜCÜNDEN DAHA BÜYÜĞÜ YOKTUR"
\

Yoruldunuz ve beyniniz artık işleyemez duruma geldi, o zaman size önerim bu beyin masaj aleti. Yenilikleri ve icatlarıyla ünlü japonların elinden çıkmış güzel bir alet daha.

Pille kullanılabildiği gibi ayrıca USB kablosuyla da kullanılabiliyor. Piliniz bittiğinde dert etmenize gerek yok, takın bilgisayarınıza ve rahatlamaya bakın. Ürünü satın almak için buraya bakabilirsiniz fakat sayfa japonca olduğu için google translate ile şurdan faydalanabilirsiniz, bu da ingilizcesi.

Spacer
  • hoodly
  • 3 yorum var
  • 17 Mayıs 2008 11:25

sonraki yazı »
Işık Saçan Usb Fan

Yorumlar

beyin masajı? bu mutfak aleti kılıklı çırpıcıya benzeyen şeyle mi?

o0
-

superyaa.com dada kendisi mevcuttur.

hamdım, piştim, yandım

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu