Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "The Dispossessed (Mülksüzler)"

4 portlu USB hub olarak kullanılmasının yanında üzerinde bulunan güneş paneli sayesinde yapısında bulunan pile elektrik depolayabilmektedir. Bu sayede cep telefonu şarj etme imkanı sağlamaktadır.

\

Nokia, Samsung, Motorola ve Sony Ericsson gibi cep telefonu markalarının çeşitli modellerinin şarj edilmesinde kullanılabilen cihaz çok az ışık aldığı kapalı ortamlarda bile şarj imkanı sağlayacak kadar elektriği depolayabilmektedir. Çok gezen ve elektrik prizinden uzaktaki ortamlara gidenler için çok faydalı bir alet olduğu kesin. Ayrıca temiz ve yenilenebilir enerji sağlayarak çevreci bir görevde üstlenmiş durumda. Ek olarakta tabikide bilgisayarınıza USB ile bağladığınızda içindeki pili şarj edebiliyorsunuz. Satın almak için.

Kaynaklar: 1,2

Spacer
  • hoodly
  • 1 yorum var
  • 17 Haziran 2009 09:27

Yorumlar

Çok yararlı bir alet.Daha önce Brando da yapmıştı bunlardan. ;)

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu