Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan torpilli.com'da: "Uzun vadede daha çok kazanmak"



\
Şurada, seyahat seveler için bir laptop konsepti hazırlanmış. Ortada herhangi bir prototip yok; ancak olması muhtemel özellikler listelenmiş. Üzerinde gördüğünüz harita ve GPS yönlendirmesi sayesinde turistimiz nerede olduğunu bilecek. WiFi ya da Bluetooth sistemiyle yeni mekanlar hakkındaki bilgiler paylaşılabilecek.

Spacer
  • bakiyyebemolu
  • 2 yorum var
  • 04 Haziran 2007 16:52

« önceki yazı
miCARD

Yorumlar

hoş yararlı bir alet gariban ben acaba ne zaman kullanma imanı bulurum böyle şeyleri bilinmez.

tatile gidilecek yerin uçak biletini almadan o yerin haritasını yüklemek gerekir tabi o ülke bu sistemi destekliyecek alt yapıya sahipse.

SAHİP OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu