Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "son 15 yılın en popüler internet mimleri"

Geçtiğimiz hafta Panasonic yeni SD kartlarını duyurmuştu. Bu hafta ise depolama piyasasının önde gelen isimlerinden Toshiba yeni SD kartlarını duyurdu.

\


Toshiba kartların dünyanın en hızlı SD kartları olduğunu belirtmiş. Kartların üzerine de hızlarını açık bir şekilde yazmış. Tabii bu hızlar kartın çıkabileceği en yüksek hızlar. Gerçek hayatta bu hızlara çıkabilmeleri zor. Kartlar gerçekten o hızda olsalar bile o kartlara o hızda yazabilecek alet bulmak zor. Kartların Class 10 sınıflandırmasına girdiğini de hatırlatalım. Bu da en düşük okuma/yazma hızları 10MB/s demek.

Duyurusu yapılan MicroSD kartlar ise 40MB/s okuma 20MB/s yazma hızına sahiplermiş.

SDHC kartlar 32GB, 16GB ve 8GB kapasitelerde MicroSD kartlar ise 16GB, 8GB ve 4GB kapsitelerde Kasım ayında satışa sunulacakmış. Yeni SD kartlar ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya bakabilirsiniz.

Spacer
Spacer
Spacer
  • sCoRPionTR
  • 0 yorum var
  • 07 Eylül 2010 17:25

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu