Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "Glee - Yes/No (3x10) ve Bir Klasik "Grease""
sony vaio tz
sony vaio tz

sony'nin ultra hafif dizüstü tx serisinin takipçisi olan vaio tz serisi, sınıfının genel özelliklerini şık bir tasarımla sunuyor.
tz serisinin genel özellikleri ise şöyle:
  • intel core 2 duo işlemci
  • led aydınlatmalı 11.1" {1366*768} x-black lcd
  • 1.19kg ağırlık{pil ve optik sürücü dahil}
  • karbon fiber gövde
  • wi-fi
  • dvd rw
  • dahili vga kamera
  • 7 saate yakın pil kullanım süresi
  • klasik beyaz veya platinyum kum renk seçenekleri
  • intel graphics media accelerator 950 ekran kartı
  • hdd darbe koruması
  • parmak izi ile şifreleme
Spacer
Spacer
Spacer

sonraki yazı »
'Takılabilir' Monitör

Yorumlar

Sony nin son tasarımları niyeyse apple lara benziyor.bununda tuş takımı beyaz apple larla aynı nerdeyse.
ayrıca hala sony nin niye Türkiye'debu kadar pahalı olduğunu anlamıyorum.

sony t* serisinin klavyesinin çok fazla değiştiği söylenemez daha önce t ve tx serisinden makineler kullanmıştım, diğer modellere göre en az benzerliğin bunda olduğunu söylemek mümkün kendine has bir tasarımı olduğundan bile bahsedilebilir benzerlikten çok. fiyatlara gelince söyleyecek bir şey yok lakin amerika dışın her yerde pahalı bu meretler, böyle de bir züğürt tesellisi bulmak mümkün.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu