Sevgililer günü yaklaşıyor. Birçok kişi ise "acaba ne hediye alabilirim?" telaşına düşmüş durumda. Hala alacak bir şey bulamamışlar için alınabilecek 10 güzide teknolojik aleti bir araya topladım.

Üstün multimedya, video, oyun, müzik, internet ve mobil iletişim kalitesiyle iPhone 3GS hem alınabilecek en prestijli ürün, hem de en kaliteli.

iPhone'dan 3G ve mobil iletişim dışında bir eksiğinin olmaması ve uygun fiyatıyla alınabilecek en iyi ikinci ürün tabii ki iPod Touch.
3) Sony PSP

Sony'nin en karizmatik ve portatif oyun konsolu olan PSP tabii ki tercihlerde ilk sıralarda yer alıyor.

Son yılların en beğenilen oyun konsolu PS3 bir çok teknoloji meraklısının rüyalarını süslüyor.
5) Nintendo Wii

Onlarca aksesuarı, popüler oyunlarıyla ve uygulamalarıyla Wii ülkemizde son zamanlarda en çok satılan oyun konsollarından birisi oldu.
6) Xbox 360
XBOX 360 halen birçok kişi tarafından Sony'nin PS3'üne rakip olabilecek tek konsol olarak görülüyor.
7) Nintendo DS

Nintendo'nun portatif oyun konsolu teknoloji mağazalarında en çok ilgi gören ürünlerden birisi.
8) Dell Mini 10

Son zamanların popüler aygıtları olan netbooklar da harika seçimler olacaktır. Bu konuda tavsiyem ise kalitesi ve çoklu renk seçenekleriyle değişik zevklere hitap edebilen Dell Mini 10.
9) Sony ICF-CS10iPBLK Speaker Clock/Dock
Sony'nin saat de içeren bu dock sistemi, iPodlarınızı ses açısından özgürleştiren güzel bir tercih. İyi bir hediye olabilir!
10) Southwing SA505 Bluetooth Kulaklık

Kullanışlı ve hoş tasarımlı Southwing SA505 Bluetooth kulaklık iyi bir hediye olabilir.
« önceki yazı Yeni İş Ortağınız BlackBerry Curve 8520 |
sonraki yazı » Garmin ve ASUS'dan ilk Android telefon |
mac konusunu çok düşündüm fakat ancak tasarımcılara alınabilecek iyi bir hediye olurdu. :) o yüzden vazgeçtim.
southwing kulaklık aralarındaki en ucuz ürün ve şu sıralar 70 tl'ye bulunabiliyor. açıkçası bu özel gün için de en az bu kadarlık bir harcamanın gerekli olduğunu düşünüyorum.
En güzeli, her sevgilinin işine yarayacak bi hediye.. bi iRobot Roomba mesela.. Tamam fiyatı tam hayalinizdeki gibi değil belki ama ı temizlik yaparken sevgililer birbirlerine çok daha fazla vakit ayırabilirler..
Erkek arkadaÅŸlar sevgililerine bunu iphone 3gs
Bayan arkadaşlarda erkek arkadaşlarına bunu playstation 3, alsın özellikle benim canım
aman ha sevgilinize psp, ps3, wii, xbox360 şeyler almayın. Oyunkolik olup bırakın bizi yaşadığı dünyayı unuturlar :))
benim önerim dell mini ya da ipod touch alınması yönünde :)
Sevgililer günü yaklaşıyor. Sony Playstation 3 almak lazım sözde ona ama al oyna :)
Sony Playstation'ların fiyatı 600-700 bantlarına geriledi :)
Sevgililer artık sıradan hediyeleri beğenmiyor.İlginç onları şaşırtacak hediyeler bekliyorlar bizden .http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/ tarzında ilginç sevgililer günü hediye önerisi olan var mı ?
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.