Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan yenimecra.org'da: "Pınar, Annelerin Bir Tanesi’ni seçiyor!"
\

Almanya Hannover'deki CeBIT fuarında Samsung tarafından tanıtılan SCH-B600 modeli cep telefonu, 10 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya sahip. Bunun yanında; TV izleme, video çekme, MP3 dinleme gibi artık standartlaşmaya başlayan çokluortam özellikleri de bulunuyor. 2006'nın yaz aylarında piyasaya sunacağı belirtilen telefonun fiyatı açıklanmadı.
Spacer
Spacer
Spacer
  • okankan
  • 12 yorum var
  • 19 Mart 2006 00:02

Yorumlar

"everyone's invited" Samsung'a cuk oturan bir slogan aslinda. 7mp'lik modelleri suanda kore'de satiliyor olmasi gerekiyor. haberleri o yonde okumustuk zaten.

bununla birlikte, 5mp'lik kapakli ve ekranin kendi ekseni etrafinda donen modeli daha kullanisli geliyor benim gozume.

bununla birlikte b600 onumuzdeki sonbaharda piyasada olacakmis ve fiyati 266 euro civarinda olmasi planlaniyormus.

bir iki dikkatimi ceken ozellik olarak, belirtmek isterim. tus takimi, d720, d800, d820'nin birazcik degistirilmis hali. ve slide olmayan hali. on cephe telefon, arka tasarim ise bir fotograf makinesi.

fotograf makinesini cep telefonuna entegre eden ilk marka olmasi munasebetiyle ayrica seviyorum. her ne kadar herkes nokia ile bu furyanin basladigini saniyor olsada :)

not: kesinlikle japon taktigini uyguluyorlar. ilk once kendi ulkelerinde cikarip, kullandirtiyorlar. ondan sonra dunya'ya satiyorlar. asyalilar iste. muthis bir ozguven var.

Ben acikcasi idrak edemiyorum artik , onlenemez bir gereksizlik furyasi var , hersey herseyi yapabilsin diye mi ugrasiyorlar yoksa elektronik aletleri birlestirip en sonunda voltran olan bulasik yikayan 15 Megapiksel fotograf ceken bir ipod mu yapacaklar anlamiyorum.
10 Megapiksel dedigimiz cozunurluk suan icin profesyonel dijital fotograf makinalarinin bile ancak bazilarinda bulunan bir ozellik.
Lens kalitesi olmadan 100 megapiksel de ne kadar kaliteli fotograf cekebilir ki.

nick, nick, nick. samsung koordinatoru cebitte belirtti. 10mp suan icin cep telefonlarindaki en yuksek cozunurluk. pro, semi-pro makineler kadar iddiali olmadigini ama 3-8mb arasindaki dijital fotograf makineleri kadar iyi cektiginide ayrica belirtiyorlar. muhendislerinin carl zeiss ve schneider gibi sektorun devlerinin sahip olduklari teknolojileri yakalamak icin calistiklarini ve yakin gelecekte bunu yapacaklarini belirtiyorlar.

ayrica makine o kadar kotu degil @ilkerender. dijital fotograf makinesi ile telefon gorusmesi yapabildigini dusun. makinede optik zoom var. bunuda belirtelim.

bu alet interpolasyon yapmadan 10 mp imaj üretemez.. ccd'sinin boyutu hakkında en ufak bir bilgi yok. fuji'de aslında 4 mp çekebilen makineyi 12 mp çekiyor diye pazarlıyor. kenarına biryerlerine de "interpolasyonla" diye ilistiriveriyor. iyi taktik...

herşeyden öte bu cihazın boyutları kendini bitiriyor. kullanım açısından bir dijital fotoğraf makinesinin yerini tutamayacağı gibi bir cep telefonu olarak kullanılmayacak kadar büyük ve ağır.

Her iki telefonu da bire bir kullandığım için N90'a göre Samsung B600 çok daha büyük diyebilirim. B600 daha sempatiktir orası ayrı. Kendi elimde çektiğim fotoğrafı da yolluyorum ne demek istediğimi anlarsınız.

ps:ellerim küçük değildir.

Samsung B600
Samsung B600

Katılıyorum. Bencede Samsung Nokia'dan çok daha ii yapıyor bu işi.

ya tamam güzelde bu firmalar resmen dalga geçiyorlar alıcılarla, biraz bilinçli olunsa yani her çıkan telefondan sonra hemen millet kapış kapış almaya çalışmasa satıcılarda iki günde bir yenisini çıkarıp milleti zor duruma sokamazlar ama diyeceksiniz satış stratejisi ama nedir yani sonuçta telefon ses kalitesi ve çektiği zamanlar önemli birde pili bitmese..

tok gibi ye,aç gibi oyna

@zabizatsu'ya katılmamak elde değil (:

herşey iyi güzelde artık şu çift hat olayıda standartlaşsada kamera kalitesi yüksek olan telefonların her birinde olsa sanki daha iyi olacak hiç değilse birkaç telefon arasında kalmayız

Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili...

paylaşımlarınız için teşekkürler.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu