Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "Robin Rhode: yaratıcı sokak sanatı"



\

Pioneerdan tvde izlediklerini kaydetmek isteyenlere büyük kapasiteli müjde!Hem dijital hem de analog tv yayınlarını kaydedebilen Pioneer DVR-DT100, 800 gb'lık harddiski yeterli gelmediğinde (!) DVD kaydedicisi ile sahneye çıkıyor ve eş zamanlı kayıt yaparak hiçbirşeyi kaçırmanıza izin vermiyor.Bir yandan yayınları izlemeye devam ederken, bir yandan da hem analog hem de dijital girişlerden aynı anda kayıt yapabilen, çift katmanlı DVD desteği sunan, hdmi (high definition multimedia interface) teknolojisini destekleyen, DV girişi bulunan cihaz 1520$'dan satışa sunuluyor.Ayrıntılı özellikler için buraya (orjinal dili japoncadır, bu link babelfish tarafından ingilizceye çevrilmiş halini içerir) tıklayın.

Spacer
  • sercani
  • 3 yorum var
  • 19 Eylül 2006 13:30

« önceki yazı
3b yazıcı

Yorumlar

kumandasıyla dünya fethedilebiliyo mu? o ne olm 50 tane tuş var kumanda dediğin kanal yukarı aşağı bi de ses aç kapadır :)

Apple pro 1 terrabyte disk sunuyor bu 800gb olmuş çok mu :)

Koray KIRCAOĞLU | MNC Tv | Microsoft Terminology Rapid Canavarı | [hengame.mobil] | Hedef Yunanistan the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu