Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Furuğ Ferruhzad- dünya sevmek için çok küçük"



\

Para içinde yüzmek diye buna derler. Japonya’nın Bandai firması dahice bir fikir ile sıradan banyo keyfini bir anda şaşaalı bir şekle dönüştürmüş. Bu 100.000 yenlik banknotlar siz banyo yaparken suda eriyerek baloncuklara dönüşüyor. Aslında en büyük banknot 10.000 yen olmasına rağmen sizi milyarder hissettirmek için 100.000 yen haline dönüşmüş.
\

Kaynak 1, 2

Spacer
  • mturkmen
  • 3 yorum var
  • 10 Şubat 2008 00:09

sonraki yazı »
Yuno Pc kupa

Yorumlar

Hiç Çıkmam ki içinden.Süper bişey

Erimeden foto çektirmek lazım o halde.

üzerinde japon bir liderin olduğu banknotlarla dolu bir küvete girmezdim herhalde, hımm tadı güzelse değişebilir

Koray KIRCAOĞLU sayfam yenilendi mis gibi oldu:[mncvizyon.com] [hengame.mobil] | Hedef Yunanistan the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu