Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "ZENNE Dancer (2012)"

Otomobil tarihinde "kapılar" hep sıkıntı yaratmıştır. Öne açılan, arkaya açılan, yukarı açılan, açılmayan... En sonunda aşağı açılan bir kapı tasarımı, diğer seçenekleri yok etmeye aday gibi.

\

1993 model Lincoln Mk 8'e uyarlanan bu teknik ,gayet başarılı sonuç vermiş. Artık, dikiz aynanızın duvara çarpmadığı her yerde kapıyı açabileceğinizden emin olabilirsiniz. Sistemin nasıl çalıştığını görmek için YouTube . Videodaki araba hoşunuza giderde almak isterseniz e-Bay. Ebay sayfasında, sistem hakkında detaylı bilgide mevcut.

Spacer
Spacer
Spacer

« önceki yazı
Toshiba Portege R500

Yorumlar

90'ların başında ya da 80'lerin sonunda çekilmiş ceki çen filmlerinin birinde, bu şekil deki kapısı olan bir araba hatırladım... ancak filmde gördüğüm böyle el yapımı değil, fabrika çıkışlıydı sanıyorum ;)

Dediğin araba 88-91 arası üretilen BMW Z1 olabilir ancak tam anlamıyla katlanır bir kapı sistemi yoktu onda. Yine de güzel arabadır :)

Tamam, tek bir kitap okumadan oturup roman yazmana bir şey demiyorum. Ama yazdığın 'şeyin' iyi mi yoksa kötü mü olduğunu nereden anlayacaksın?

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu