Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Moneyball: Kazanma Sanatı (2011)"
\

Carl Zeiss birkaç yıldır kendi sinematik gözlüklerini yapıyordu fakat bu sefer 3 boyutlu görüntüye sahip bir gözlük yaptı..

Cinemizer Plus adındaki bu gözlükte 16:9 formatında ekran bulunuyor ve bu ekran 640x480 çözünürlüğe sahip .. Görüntü sanki 45 inc bir lcd televizyonu 2-2.5 m gibi uzaklıktan izliyormuş gibi bir his veriyor. Bu küçük cihaz bazı uyumlu telefonlar, oyun konsolları, laptoplar ve blu-ray oynatıcılar ile bağlantı kurularak da kullanılabiliyor.

Batarya yaklaşık 4 saat şarj ile kullanılabiliyor ve usb bağlantısı ile tekrar sarj edilebiliyor..

Daha fazla bilgi için buraya...

Spacer
Spacer
Spacer
  • Tech24
  • 1 yorum var
  • 31 AÄŸustos 2010 12:52

Yorumlar

lcd ye gerek kalmayacak galiba

www.ilginctasarimlar.com www.roketforum.com

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu