Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Lars and the Real Girl"

lkmachines.com sitesinde Lego ve K'nex'ten yapılan zamazingolara yer veriliyor. Sitedeki Lego ve K'nex'ten yapılmış paket lastiği fırlatan elektromekanik silahlar, evde lastik savaşları çıkartacak kadar eğlenceli görünüyor.

\

LEGO-K'NEX Minigun (S-42); Çift namlusuna yüklenen 320 kadar lastiğin, saniyede 58 tanesini atabilen bir tasarım. LEGO ve K'NEX kombinasyonu silahın, çerçevesi LEGO'dan ve namluları K'nex'ten oluşturulmuş. Tasarımda LEGO'nun 8287 Motoru kullanılmış.

\

LEGO Turret (S-81); uzaktan kumandalı, lazer hedefleyicili, 30 lastik atabilen LEGO ile yapılmış bir tasarım. Tarette LEGO'nun 8287 Motoru kullanılmış.

[hackedgadgets]

Spacer
  • zabun
  • 7 yorum var
  • 19 Nisan 2009 23:09

« önceki yazı
Son teknoloji çeşme
sonraki yazı »
HTC Touch Diamond 2

Yorumlar

Videoyu izlerken çok güldüm:) Teşekkürler..

eha süper, ama tekrar doldurması biraz sorun gibi =)

Hengame | Oyundan biraz fazlası Koray KIRCAOĞLU | SinirAdam the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

cok guzel bır vıdeo lastıklerı nasıl eklıyecez pekı ona

Ahah harika yapmış ya helal olsun. Çok sevdim.
Lastikleri tekrar takmak uğraştırır ama. Ateş etmeye kıyamaz insan :D

Lego'nun yeni satış politikalarından biri..

Lego'nun yeni satış politikalarından biri..

abov o lastikleri yeniden takmak cinnet olur ama!!!

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu