Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan kodaman.org'da: "Php Uzun kelime ve sağa uzama sorunu"
\

Hep söylemişimdir herkes evinde bir evcil hayvan beslemeli diye. Evcil bir hayvanın insanoğluna kattığı psikolojik ve kişisel katkılar tartışılmaz. Evde bir canlıdan söz açılınca da ilk akla gelen isim genelde köpekler oluyor. Size dost olması, koruması ve sorumluluk bilincinin gelişmesinin yanında artık onlar size elektrik de üretiyor.

Korkmayın dostunuza eziyet yapmayacağız. Fido Fashion tarafından üretilen bu zamazingomuz elektrik üreten bir tasma! Evet yanlış okumadınız.. Üreticiler alternatif enerji elde etmek için akıllara gelen gelmeyen her yöntemi deniyorlar. Kuçunuzla dolaşırken çok sık olarak gerilip bollaşan tasmanın dizaynının içine bir dinamo koyarak elektrik üretmeye çeviren bu icat gayet yararlı gibi duruyor. Üzerindeki ledler aracılığı ile şarj durumu hakkında bilgi sahibi olmak da mümkün.

\

Sonuç olarak hayvan sever birinin zaten doğayı sevdiğini de düşünürsek bu ürün iyi bir kitleyi hedeflemiş durumda. Aman elektrik üretmek için can dostunuza çok yüklenmeyin çünkü bu ürünle onu günde birkaç kez dolaştırmanız bile olası.

Şu an prototip olan ürün yakında piyasada olacakmış detaylı bilgiye bu adresten ulaşılabilir...

Spacer
Spacer
Spacer
  • Beacool
  • 2 yorum var
  • 11 Åžubat 2010 18:53

sonraki yazı »
Panasonic ToughBook CF-H1

Yorumlar

Farklı Birşey

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu