Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Michael Haneke"
jvc gy-hm100
jvc gy-hm100

jvc'nin profesyoneller için duyurduğu kompakt kamerası gy-hm100, 138x178x365mm boyutlarında ve sadece 1.4kg ağırlığında. nisan 2009 tarihinde önce japonyada satılmaya başlayacak olan kamera 1080i 60p ve 1080/720p {24/30p} çözünürlüklerini destekliyor. videoları apple final cut pro formatında kayıt etmesiyle bir ilki gerçekleştiren gy-hm100, kayıt ortamı olarak sdhc kartları kullanıyor. 1 / 4" boyutlu 3x ccd kullanan kamera 35mm formatında 37-370mm odak aralığına sahip.
jvc gy-hm100
jvc gy-hm100
Spacer
Spacer
Spacer

Yorumlar

3/4" (3x1/4)böyle bir kamera için düşük bir sensör boyutu sanki...

Experience is priceless http://irigtigin.wordpress.com

Yaklaşık çıkabilecek fiyatına Canon HV30 1/2.7 veya yeni serisi HF S10 1/2.6 çipli kameralar varken JVC sadece XLR ses girişleri için tercih edilmesi pek olası olmaz bence.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu