Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan kodaman.org'da: "Python ile Otomatik webbrowser acma"
\

IPod'ları arabaların müzik sistemlerine bağlayabileceğimiz çeşitli yollar var, hatta bazı otomobil firmaları fabrika çıkışı IPod desteği sunuyorlar. Fusion Elektronik firması, başka bir aracı olmadan IPod'unuzun bir kaset ya da CD gibi oto teybine yüklenmesini

\
sağlayan bir sürücü geliştirmiş. IPod sürücüsü, Fusion CA-IP500 oto teybinin ön panelinin arkasında bulunuyor. Bu sürücü, IPod'un touch, classic Gen5 (30GB, 60GB, 80GB)/Gen6 (80GB, 160GB), nano Gen3/Gen2 modellerini destekliyor. Bunun dışında oto teypte AM/FM RDS radyo, 4 kanal + subwoofer çıkışı, OLED grafik ekran, SRS Wow Sound gibi özelliklerde yeralmakta. İçerisine takılan IPod'un pilinin bitmesinden endişe duymanıza da gerek yok, zira cihaz gereken güç kaynağı ile donatılmış. IPhone desteği olmaması üzücü buna rağmen fiyat 278$ olarak belirlenmiş.

Spacer
Spacer
Spacer
  • zabun
  • 0 yorum var
  • 25 Ağustos 2008 01:12

« önceki yazı
Ipod Aksesuarlar
sonraki yazı »
Sooloos Müzik Sunucusu

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu