Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "sony alpha slt-a77"
\

Kore'de geliştirilen Mahru-Z temizlik yapıyor, kirli çamaşırları makineye atıyor ve hatta mikrodalga fırın kullanarak yemekleri ısıtıyor. 1.3 metre boyunda ve 55 kg.'lık robot, insan gibi başını çevirip elleri ve kollarını hareket ettirebiliyor.

Mahru-Z'nin en önemli özelliği olarak çevresini 3 boyutlu görebilmesi ve nesneleri algılayabilmesi gösteriliyor. Ev işlerine yardımcı Mahru-Z'yi geliştirmek için toplamda 3.5 milyon dolar harcandığı açıklandı.
\

\
\
Spacer
Spacer
Spacer

Yorumlar

hahaha Başlığı ve içeriği beğendim :)

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu