Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "YAŞAYAN CANLI EVRENİN TERMODİNAMİĞİ - 1"

Finli endüstriyel tasarımcı Pekka Salokannel Gramo adlı hoparlör konseptini tasarlamış. Esin kaynağının ise gramafon olduğunu belirtmiş. Dijital müzik yaşam tarzına uygun olarak hazırlanan bu özel tasarım hoparlörler enerjisini tamamen güneşten alıyor. 5 parçadan oluşuyor ve fotovoltaik panel olan 3 tanesi ise çevre dostu enerji üretimi ile hoparlörünüzü laptop, ipod yada masaüstü bilgisayarınızda rahatlıkla kullanmanıza imkan veriyor.

Güneş Enerjili Hoparlör: Gramo Speakers
Güneş Enerjili Hoparlör: Gramo Speakers

İçinde bulunan pilleri gündüz şarj eden cihazı gecede rahatlıkla kullanabilirsiniz. En önemli artılarından birisi ise katlanabilir özelliği sayesinde az yer kaplayarak rahatlıkla taşınabilmesi. Ses konrolü ise dokunmatik yüzeyi ile gerçekleştiriliyor.

Kaynaklar: 1,2,3,4

Spacer
Spacer
Spacer
  • hoodly
  • 2 yorum var
  • 25 Haziran 2009 15:52

Yorumlar

Yaz için ideal! =]

üşengecin yorumu: resime bakılırsa sadece konsept ürünü.

Hengame | Oyundan biraz fazlası Site açıldı! Beta yayınında. Koray KIRCAOĞLU | SinirAdam the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu