Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "ZENNE Dancer (2012)"
Ferrari Logo

Ferrari, dikkat çekici ve güçlü arabaları ile karşımıza çıkan bir markadır.

Bu araçlardan etkilenen, İsrailli endüstriyel tasarımcı, Amir Glinik de Ferrari markasına yakışacak bir motosiklet tasarlamış.

Ferrari Motorcycle - V4 Concept motorcycle
Ferrari Motorcycle - V4 Concept motorcycle

Aerodinamik, gösterişli ve tamamen farklı.

Ferrari V4 Integrated Drive Unit
Ferrari V4 Integrated Drive Unit

Motoru, Ferrari'nin Enzo isimli aracından esinlenerek tasarlanmış.

Ferrari Motorcycle
Ferrari Motorcycle

Yol bilgisayarı, radyosu ve Ferrari F1 araçlarının direksiyonlarında bulunan panele benzer kontrol panelinden yönetilen motorsiklet hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spacer
Spacer
Spacer
  • filezza
  • 2 yorum var
  • 29 Eylül 2008 16:02

« önceki yazı
jays c-jays

Yorumlar

Peki sevgili tasarımcı sürücünün bu aletin üzerinden hızla giderken kayıp düşme ve kafa,kol,bacak gibi bilimum organlarını yarma olasılığını düşünmüş mü? çünkü görüntüsüne bakılırsa ben şahsen onun üzerinde değil hızla giderken,sabit dururken bile uzun süre duramam!

The killer in me is the killer in you,My love,I send this smile over to you.....

Bence Tasarım bir harika. Ferraridenden bu beklenir zaten. Yol bilgisayarı, radyosu Güzel Olmuştur bence.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu