Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "canon powershot elph 310 hs"

Anakartın üstündeki her şeyi dokunmatik bir ekranla kontrol etmek
NZXT Sentry 2

\

Anakartın üstünde bulunan fan ayar düğmeleri, elektrik düğmesi gibi sürekli kasaya eğilip doğrulmaktansa bunları optik okuyucunuzun hemen altına yerleştirebeleceğiniz dokunmatik bir aletle yapabilirsiniz. NZXT firması rahatını bozmak istemeyen kullanıcalar için ve kullanılabilirliği yüksek bir ürün geliştirmiş.

\

Sentry 2 ile an fazla beş adet kasa fanını aynı anda deneyleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda ekranında sıcaklık değerlerini de veriyor. Sıcaklık konusuyla ilgili sorunları olan kullanıcalar içinse sizin belirlediğiniz sıcaklık sınırına geldiğinde alarm çaldırıyor.
fiyat.
NZXT SENTRY 2

Spacer
Spacer
Spacer
  • Emreabf
  • 0 yorum var
  • 29 Temmuz 2010 17:59

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu