Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "amazon, türkiye internet pazarına girdi!"
tel zımba kullanmayan zımba
tel zımba kullanmayan zımba

Yapılan araştırmaya göre İngilterede, yılda 200 ton metal tel zımba kullanılıyormuş.. Eco Stapler bu metal israfını önlemek için düşünülmüş bir ürün.

Eco Stapler metal kullanmadan kağıtları birbirine tutturuyor, 3-4 sayfa için ideal olduğu belirtiliyor. Fiyatı ise £4.99. Buradan alabilirsiniz.

Küresel ısınmayı hala tam olarak ciddiye almıyoruz..
Bu konuda daha bilinçli olmalıyız bence..

Spacer
Spacer
Spacer
  • fingerprint
  • 7 yorum var
  • 08 Mayıs 2008 09:39

Yorumlar

öcelikle kyoto gibi devasa projeleri kabul edip uygulasınlar, zımbanın harcadığı metale gelene kadar çoook mühim şeyler var avrupalı ve amerikalı medeni(!) dostlarımızın ilgilenmesi gereken...

"ad infinitum"

tabii ki her zaman daha mühim şeyler var. "buna gelene kadaarr.." mantığıyla ilerlemektense, herkes ufak birşeyler yapmaya başlasa çok farklı olurdu.

7days/7+columnists/7+edges http://www.daily-compass.com/ *7gün/7+köşeyazarı/7+vizyon Bildiğin hiçbirşey gibi değil, herbiri ayrı telden çalıyor! Kendin için birşey yap, DC'ye göz at!

kendimi anlatamamışım;
söylemek istediğim bunun gereksiz olduğu değil, çok daha gerekli şeylerin maddi çıkarlar uğruna görmezden gelindiğidir.
yoksa tabii ki herkes gücü nispetinde katkısını sağlamalı ki damlaya damlaya göl olsun :]

"ad infinitum"

orantı şart !
kepçeyle götüren kaşıkla koyuyorsa o kazan dolmaz !

grayderle mahveden çay kaşığıyla onarmaya kalkarsa
bizim oralarda "please dont die my donkey please dont die " derler :)

yani okazan dolmuyo diye bizde boşaltmamalıyız, artık teknoloji ve bilimin odaklanması gereken en önemli konu kürsel ısınma olmalı ve kazanı boşaltanlara rağmen biz doldurmalıyız yoksa ortada kazan falan kalmayacak

küresel ısınmaya karşı geliştirilen herşey teşfik edilmeli ve üstüne düşülmelidir.

kesinlikle haklısın

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu