Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Anosmi: Koku Duyusu Yitimi - 2"



Çevire Çevire Oturun
Çevire Çevire Oturun

Yağmurlu bir havadan sonra çoğumuz sokakta oturacak bir bank bulmak için baya zorluk çekeriz, bunun nedeni de tüm bankların ıslak olmasıdır. The Rolling Bench adındaki bu tasarım sayesinde artık bu dertten kurtulmamız an meselesi. Çok basit bir düzenekle bankı çeviriyoruz ve kuru kısmına oturuveriyoruz. Aslında çok akıllıca ama bankların yerlerden sökülüp yerinin değiştiği ülkemizde ömrü ne kadar olurdu acaba?
Sungwoo Park, Yoonha Paick, Jongdeuk Son, Banseok Yoon, Eunbi Cho, Minjung Sim
Sungwoo Park, Yoonha Paick, Jongdeuk Son, Banseok Yoon, Eunbi Cho, Minjung Sim

Kaynaklar; 1,2


Spacer
  • norepinefrin
  • 9 yorum var
  • 01 Şubat 2008 10:25

« önceki yazı
Kablo Kapanı

Yorumlar

kimin aklına gelmişse tebrik etmek gerekir. betondan bankları bile parçalayan yurdum insanlarına böyle bir oturma alanı ne kadar dayanır bilemiyorum.

soğuk kış günleri için bir de ısıtıcı ekleseler, daha da güzel olur.

betondan bankları bile parçalayan yurdum insanlarına böyle bir oturma alanı ne kadar dayanır bilemiyorum.

hazır yeri gelmişken söyliyeyim, bu tür kamu malına zarar verme olaylarını sadece Türkler yapmıyor. yani yurdum insanı falan diyorsunuz ama bu bankı gidip ABD'ye de koysanız, Almanya'ya da koysanız, Türkiye'ye de koysanız illa zarar verecek birini bulursunuz. Ha, Türkiye'de de diğer ülkelerde de zarar vermeyecek düzgün insanlar da bulabilirsiniz tabi, yerleşim merkezi önemli. Biz gördüğümüz zaman Avrupa'nın en düzgün yerlerini süslene süslene görmüş oluyoruz, TV'de olsun, filmlerde olsun. Dünyanın neresine giderseniz gidin, Türkiye'de olduğu gibi (hatta çoğu zaman daha bile fazla) sağa sola zarar veren insanlar görürsünüz. Bunu da belirteyim dedim, "Burası Türkiye abi her şey olur eheheh..." anlayışını sevmiyorum çünkü.

bunlara en fazla 1 ay ömür biçiyorum. onun dışında şöyle hakiki bir yağmur 5 dakka yağsa banktan akan sular sayesinde ıslanmadık bir noktasıda kalmaz o meretin.

Masaj yapanı da var mı?

bence de güsel olmus..

BeNi FiLtReLi DeRtLeRe GaRk EtMe ^!^

valla ne denebilirki verilen emege saygı duymaktan başka...

çok başarılı yahu.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu