Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Süslü Mantar Pano"

Yetişkin kullanıcılar için genelde çok sorun olmasa da evdeki yaramazlar ufaklıklar için çok tehlikeli olabiliyor prizler. Prizler için kapak vb önlemler alınabiliyor olsa da fişler için pek önlem alınamıyordu. Üreticiler bunu düşünmüş olacak ki daha güvenli fişler için çalışmaya başlamışlar.

\


Yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi yeni konsept tasarım fişlerin prize giren kısımlarını bir körük ile kapatmayı hedefliyor. Bu körük fişi çektiğiniz sırada açılıyor ve elinizin iletken olan kısma değmesini engelliyor.

Evdeki küçük çocukları korumak için yeterli olur mu bilinmez fakat eskiye göre daha güvenli olacağı bir gercek.

Şu an için konsept tasarım olan ürünün seri üretiminin yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor. Daha fazla bilgi almak isteyenler buraya ve buraya bakabilir.

Spacer
Spacer
Spacer
  • sCoRPionTR
  • 5 yorum var
  • 09 Eylül 2010 21:35

Yorumlar

Çocuklarımız için gerçekten büyük tehlike.Firmalar yada üreticilerin bu tür önlemler üzerinde durmaları çok sevindirici.

Bu tarz prizler ingiliz elektrik standartlarına uygundur , bu yüzden ülkemizde kullanılan alman sistemi ve topraklı prizlerde bu tarz bir körüğe ihtiyaç duyulmamaktadır ..

.

bunlara suyla ellemememiz lağzım bunu herkez biliyor

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu