Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Uçuk fantezilerin çizeri, deneysel bir kısa film ve ülkemizde uygulanabilirliği"
\
Bu tasarımda USB belleklerin birbirine eklenebilir özellikte olması , birden fazla belleğin kapasitesinin bir arada kullanılması düşünülmüş. Üretilebildiği takdirde yenilerini aldıkça eski ve daha düşük kapasiteli bellekler de kullanılabilecek, yenisinin üzerine eklenebilecek.
Spacer
  • hivaye
  • 5 yorum var
  • 15 Ocak 2007 21:58

« önceki yazı
Wall-mounted computer
sonraki yazı »
RoboBoa gurula sunar

Yorumlar

bencede güzel bir buluş ama okuduğuma göre usb 3.0 teknolojisiyle birlikte çıkacakmış

usb disk found
usb disk found
usb disk found
usb disk found
usb disk found
usb disk found
:)

Hengame | Oyundan biraz fazlası Koray KIRCAOĞLU | SinirAdam the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

Birbirine eklendikce kapasitenin büyümesi güzel de dosya sitemini nasıl tutuyor acaba. 2 tane 1 GB lık belleği birbirine ekleyip tek bir tane 1.6 GB dosya kaydedersek ne olur o dosyanın hali o bellekler ayrılınca.

büyük ihtimalle dosyalar gözükmez gibi geliyor

Hengame | Oyundan biraz fazlası Koray KIRCAOĞLU | SinirAdam the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

tangle vardı bir aralar. :)

Pisileri seviyorum, bir pisiyi başka seviyorum... * En sevdiğim blog ayda bir yazılan blogdur

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu