Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "seslerin de rengi varmış"



su ısısına göre renkler değişiyor
su ısısına göre renkler değişiyor
bir banya düşünün ki siz duşunuzu alırken fayansın renkleri ısıya göre değişsin işte movingcolor'da bunu yapmış, ısıya göre fayanslar renk değiştiriyor. farklı tipleri var. patenti henüz alınan ürün Tye Dye ® ve Northern Lights® adını verdikleri şeyden yararlanıyor. artık duş mu alırsınız duvarları ıslatarak fantezi mi yaparsınız o bilinmez.

Spacer
  • mnc
  • 15 yorum var
  • 13 Ekim 2006 16:00

sonraki yazı »
nano jöle

Yorumlar

vauvv çok güzel bişeymiş bu, almak lazım.

fd

cidden süpermiş, türkiye'ye gelirmi ki acaba?

Şu yazımız konu hakkında ip uçları verebilir.

balık akvaryumlarının dışında bulunan sıcaklık yapıştırması gibi birşey bunlar. öyle çok özel birşey değil.

ama güzel :)

Koray KIRCAOĞLU sayfam yenilendi mis gibi oldu:[mncvizyon.com] [hengame.mobil] | Hedef Yunanistan the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

Güzel-özel olduğundan değil nasıl çalıştığı hakkında ip ucu verebileceğinden link verdim.

ne güzel iyi ettin işte

Koray KIRCAOĞLU sayfam yenilendi mis gibi oldu:[mncvizyon.com] [hengame.mobil] | Hedef Yunanistan the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

daha cok korku filmi gibi olmus hehe :)

Bux.to iş teklifi|Bux.to|bux.to nedir?|alınan: 240$ , yatırım: 160$ , ödenmesi beklenen : 220 $ , hesapta: 220$ , alt üye: 130
daha cok korku filmi gibi olmus hehe :)

:) katılıyorum bende.

Bahriyeli / 21-05-07

ben sanırım satın alırdım seramiğin ısıya göre şekil değiştirmesinden daha iyi dekor olabilirmi. bence olmaz. çok özel fantastik enerjik bişi . evin rengini değiştirio... takdir ettim

jacob ecco search all secrets

Evet güzel düşünülmüş.

vay be şu ısıyla renk değiştiren fincanlar vardı eskiden..seramik daha nerelere uygulanacak bakalım..

bi zamanlar ısıya göre renk değiştiren ve sanırım kalp şeklinde olan kolyeler vardı :))

http://arjinin.wordpress.com/

Turkuaz rengindeyken çok güzel gözüküyor fayanslar sürekli suları açık tutmak lazım ama şimdi tasarruf zamanı.Yinede çok hoş,enteresan,eğlenceli.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu