Amerikan menşeli firma AT&T, akıllı telefonu Samsung Captivate'i çok yakında satışa sunacağını duyurdu. Samsung Captivate'in T-Mobile firmasının Galaxy S modeline rakip olacağı düşünülüyor.

Teknik Özellikleri:
AT&T gibi iletişim firmalarınında ilgisini çeken akıllı telefon pazarı hareketlenmeye devam edeceğe benziyor (Bu da tabii ki kullanıcıları memnun ediyor).
Ürünün piyasaya tam olarak çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bilgi bulunmazken detaylı bilgi ve gelişmeleri buradan takip edebilisiniz.
« önceki yazı İçinizdeki Kaptan Cousteau'ya kulak verin! |
sonraki yazı » Dünyanın En Küçük Arabası |
Bilgilendirme için teşekkürler.
Aslında bahsi geçen Captivate, Samsung Galaxy S'den başka bir şey değil.
AT&T'nin yaptığı, Avrupa'da pazara giren Galaxy S'in kasasında değişiklik yapmak ve ABD frekanslarında çalışmasını sağlamak ve tabii AT&T'ye özgü bazı yazılımları eklemek.
Avrupa'da sahneye çıkan Galaxy S, görüntüsünün iPhone'a benzemesinden dolayı tepki almıştı. ABD versiyonundaki tasarım değişikliğinin bir sebebi de bu olabilir diye düşünüyorum. Hele bir de iPhone'un ABD'de AT&T tarafından satıldığını düşünürsek bu daha da mantıklı geliyor.
Başlığınız hakkında da küçük bir eleştiri: Uzun zamandır iPhone, BlackBerry, Windows Mobile, Palm, Symbian akıllı telefonları kontratlı olarak ABD'de dağıtan AT&T için "AT&T'den akıllı telefon pazarına ilk adım" yerine kaynak gösterdiğiniz sitede söylendiği gibi, AT&T'nin üst seviye Android cihazları pazarına nihayet girdiğini belirten bir başlık sanırım daha doğru olurdu. (Bakınız: AT&T Smartphones )
Cihazla ilgili verdiğiniz bilgi ve dikkatimizi çektiğiniz için tekrar teşekkürler.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.