Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "Türkiye’nin ilk bağımsız bilim-kurgu filmi"

Asus, Computex 2010 fuarında, yüksek performans için hazırlanan Rampage III Gene adındaki yeni anakartını tanıtacak.

\

Republic of Gamers (ROG) serisi altında hazırlanacak olan anakart, güçlü özellikleriyle dikkat çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Intel'in X58 yonga setini temel alarak üretilecek olan anakart, Intel Core i7 900 serisi işlemciler ile de kullanılabilecektir.

\
\

Rampage III Gene modelinde ayrıca 2 adet USB 3.0 girişi, 6 adet DDR3 bellek yuvası, 6 adet SATA ve 2 adet SATA III desteği, 2 adet PCIe x16 slotu bulunmaktadır.

\

Ayrıca anakart üstünde güç, reset ve cmos sıfırlama düğmelerine sahip olan modelde, Gigabit Ethernet, 7.1 kanal ses desteği ve FireWire birimlerine de yer verilmiştir.

\
\

Asus tarafından yeni anakart modelini önümüzdeki aylarda satışa sunacağı bildirilmiştir. Yalnız fiyatla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Spacer
Spacer
Spacer
  • mcosar
  • 0 yorum var
  • 04 Haziran 2010 09:43

« önceki yazı
NEC 3D Destekli Bilgisayar

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

son yorumlar

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu