Geçenlerde, zamazing.org’da yayınlanan yazımın google durumu nedir, bir araştırayım dediğimde ne göreyim…Teknobilim nam rezil sitede aynı yazı, aynı resimler… birtek imza eksik, ne de bir kaynak belirtilmiş.. Bu sadece benim yazı için değil, zamazing.org birebir kopyalanmış. Dehşet! Bir de utanmadan reklam almaya teşebbüs ediyorlar. Bir de yazar alarak durumu kurtaracaklarını umuyorlar. 3 ay içinde 30 yazı gönderirsen 1mb hosting vereceklermiş, (pek matah!)
Hemen aynı yazının altına bir yorum döşendim, fakat tabii ki yorum onaylanmadı ve yayınlanmadı.
Yorumu yayınlamamayı akıl eden tipler, bendenizi üye olarak almakta sakınca görmediler. Böylelikle bu hırsız sitede ilk ve son yazımı yazdım… Belki silerler (!) diye-(yoksa silmezler mi?) bir de ekran görüntüsü alıverdim:
BU S İTEDE ÇALINTI YAZILAR YAYINLANIR : Bu sitede, ağırlıklı olarak Zamazing.org‘dan ve diğer kaynaklardan birebir kopyalanan yazılar, hiçbir kaynak gösterilmeden, yazarının adı belirtilmeden yayınlanır.Orjinal yazının yazarı, saatlerce araştırmış, düzgün bir yazı yayınlayabilmek için çaba göstermiştir. Yazılar, yazarın ve sitenin haberi olmadan, ahlaksızca bu siteye kopyalanmaktadır. Bu “hırsız” site (Teknobilim.org ) ise yazılar üzerinde reklam yayınlayarak bundan bir çıkar elde etmeyi amaçlamaktadır. ...
Acaba herhangi bir hukuki/cezai yaptırımı yok mu bu tür hırsızlıkların?? diye sormadan edemedim kendime..
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
11 saat önce |
||
1 |
2 gün önce |
||
5 |
23 Ağustos 2008 00:10 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar