MSI ile ilgili tek bilgim, açıkcası anakart ürettikleriydi, bir de ekran kartı konusunda iyiler galiba. geçenlerde PC GOLD ’un laptop reyonunda 12” ekranlı ufacık laptoplarına rastladım. fiyat olarak nispeten uygun (1200$ civarıydı), ve gayet üstün özelliklere sahipti. Herşeyden önemlisi ekran bir Vaio kadar siyah ve parlak duruyordu ki, vuruldum..
MSI S260 modeli, Türkiye’de satışta, acaba bunu es geçip Intel Dual Core’lu MSI S262 ‘yi mi beklemeli?
“MSI diye laptop’mu olur”, “o ekranı boyamışlardır”, “laptop dediğin Toshiba olur”cu musunuz yoksa?
cemshid, pilli hedkuartır’da makine sömürdüğüm bir gece bana bile anlatmıştır bunları,.. hiç de alakam yoktur,.. o kadar sevmiş,..
Acer Aspire 1800 serisini oneririm. Dizustu olamayacak kadar agir ama masaustu gibi. 17” ekran, standart klavye, digerlerine gore uygun fiyati bence hos ozellikleri.
Aspire serisinin diger butun modelleri cok guzel. 1703 var(di) bende(calindi), kaldirmislar uretimden ama. 1800. Super yani. Tavsiyemdir, israrliyimdir.
müthiş bir bilgisayar msi s260. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Hiçbir problemim olmadığı gibi, o gün lap top almaya giderken toshiba’ların yanına msi koydukları için bilgisarcıya duacıyım bile.
Compaq Presario 2100, piyasada ki bir çok notebookdan daha kaliteli,ayrıca performanslı,tasarımı ergonomik ve kullanılan malzeme kaliteli, kanımca oldukça da şık…
tam 1.5 senedir PowerBook 17” kullaniyorum. Pil bir kez iflas etti ondada garantide degistirdiler(ProCare kartim oldudugu icin Apple Center 2 dkda yapti.) Turkiye’de bilmiyorum var mi ama ProCare kart kesin gerekli bisey. Laptop’in kendisi biraz buyuk (tabiki bilindik PC’ler gibi deil) ama DVD izlerken super zevk veriyor. Kesin tavsiyemdir. (Benimki eski islemci yeniler cok daha guzel tabiki)
msi nin onboard denilen herşeyi üstünde barındıran anakartları var bilgisayarın nerdeyse 4 te 3 ü. msi denince aklıma tek o geliyo
yaklaşık 1 yıldır MSI S 260 kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. her gören de şaşırır sorar boyle beyaz falan kız laptopu bu şeklinde sululukları da olsa. iyi bir mimarisi var. yalnız çin malı olmasından kaynaklı iyi kontrol ederek alınmalıdır. dikkat edilecek küçük mide bulandırıcıları soylemek isterim.
monitör ölü piksel kontrolü yapın. S 262 monitörünü bilgisayar açtıktan sonra biraz sarsın. veya arka tarafına elinizle hafifçe bastırın. TFT sadece bir noktadan dalgalanma yapıyorsa kesinlikle almayın (parlak ekranlarda dalga oluşmaması sadce goruntu renginin biraz açıklaşması bekleniyormuş) bilgisayar küçük olduğu için hoparlörleri de küçük. küçük olmasına aldanmayın fena ses çıkarmıyor ama bazılarında hoparlörün bozuk olma ihtimali var (toshibada da oluyor çamurlamayın bilgisayarımı :) bunun dışında, S 260 boyuna gör biraz fazla ısınıyor ve ses yapıyor gibi gelse de normaldir. dual core lu 262 de bu sorunu da çözmüşler. beyaz bilgisayarla verilen mouse ve çanta çok çekici. bu bilgisayarı aldıktan sonra, elektronik her şeyimin beyaz olması gibi bir takıntım da oluştu. dikkat çekerim…
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
83 |
11 Ekim 2011 06:53 |
||
3 |
19 Ağustos 2010 02:27 |
||
17 |
30 Haziran 2010 02:52 |
||
Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.