Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Bebek hırkaları"
profiline bakın

Bir kaç gün once 5.jenerasyon Ipodum şarjı bitti tamamen ve bilgisayarıma bağladım 1.5 saat beklediğim halde Ipodum aktif olmadı ve ekrandaki şarj gostergesi 1. dilimde oyle kaldı.Ve hala oyle duruyor…Sonra şarj adaptörüne takmayı denedim takınca Ipodum açılıyor normal çalışıyor ama çıkardığımda hiç şarj kalmadı demeden kapanıyor…Birkaç kez böyle olmuştu sonradan şarj oldu..İlk aktif olmasını sağlayabilsem hemen en son sürüm yazılımını yukleyeceğim ama malesef olmuyor yardım edebilir misiniz ne yapmam hakkında?

menu ve orta tuşa aynı anda basılı tut bi resetlesin :) hemen reset anında orta ve sol tuşa basılı tut ipod diagnostic ekranı gelecek bak bakalım nesi varmış. Bize de haber ver ok.

ya kardes eger bendekı ıpod tansa benımde 4 gb lik bi ipodum vardı ama sonradan sattım ama benim ipodun jarsz aleti vardı pcden şarj etmiyordum kendısının ozel şarz aleti vardi istersen bide onu dene kardesim surum felan yuklemene gerek yok o kesın şarzdandır yada bataryasinda sorun vardır hem garantisi yokmu bunun bir kac gun once aldım dıyorsun

Tamam da ipodumda en ufak bir şarj yok içindeki butun şarjı bitirmiş şimdi reset de atamıyorum.Adaptöre takıyorum ama yinede şarj etmiyor..Junip senin söylediğin yöntemi denemem için şarj olması gerekio içinde off yaa.Ne oldu böyle durup dururken

diagnostic ekranı açıldı.Adaptore bağlıyken açabildim testler sırasında usb kablosunu takmamı istedi adaptorden çıkarıp usb ye bağladım ama yine kapandı.

bazen beklemek çare olabiliyor. elektronik aletlerin ne yapacağı belli olmaz.

Şarj soketinde bir problem oluşmuş olabilir ya da dahili pili bitik olabilir. Garanti içerisinde ise zaten onarım yaptırabilirsin. Müşteri hizmetlerini ara..

aynısı benim de başıma gelmişti,sorunu nasıl mı çözdüm? usb taktığın an orta tuşu ve menu tuşunu basılı tutacaksın sonra uyarı logosu gelecektir ipod cdsinden ipod programını yükle (itunes değil),yüklediğin an resetlemesini tıklayın,yeniden format yapcak ve sonra düzgün çalışıcak,böyle yapmasının sebebi usb takıldığı an şarj ve itunes arasında gidip gelmesiymiş bi forumda okumuştum

edinium teşekkürler dostum. yönergeleri takip ettim, cdden program yüklememe gerek kalmadı. diagnostic ekranını kurcalarken biraz şarj aldı restledikten sonra itunes dan restore dedim sistemi tekrar yükledi ve sorun çözüldü. müzikleri tekrar senkronize ettim. teşekkürler.

“aynısı benim de başıma gelmişti,sorunu nasıl mı çözdüm? usb taktığın an orta tuşu ve menu tuşunu basılı tutacaksın sonra uyarı logosu gelecektir ipod cdsinden ipod programını yükle (itunes değil),yüklediğin an resetlemesini tıklayın,yeniden format yapcak ve sonra düzgün çalışıcak,böyle yapmasının sebebi usb takıldığı an şarj ve itunes arasında gidip gelmesiymiş bi forumda okumuştum”

burada kastedilen ipod programını bulamıyorum kutudan çıkan ipod Cd’im kırıldığı için netten bulabileceğim bir adres var mı ya da siz gönderebilir misiniz?

http://farmville-add-me.blogspot.com/ 40 tane resimden oluşan, metin içeriği bile olmayan minicik bir blog sitesi. Günlerdir güncellemiyorum, bundan böyle de güncelleyeceğimi sanmıyorum. Durduğu yerde para basıyor. Henüz 1 aylık bile değil kendisi, bana şimdiye kadar 100 dolar kazandırdı. Hilesiz hurdasız. Burs gibi, ayda 100 dolar hiç fena değil. Farmville veya iphone şu aralar google’da en çok aranan kelimelerden ve her dilde ilk sayfada ben çıkıyorum. Bunun haricinde pagerank’ı yüksek yüzlerce siteden link aldım. Bir sonraki pagerank güncellemesinde en az 5 bekliyorum. Belki de 6. peki nasıl oldu bunlar? 1- Her şeyden önce Türkçeden vazgeçmek durumundayız. 2- Kopyala yapıştır içerik oluşturmak için harcanan vaktin 10’da 1’ini düşünmeye ayırsanız, daha önce akla gelmemiş basit ve sade ama ilgi çeken bir fikir bulursunuz. Ecnebiler seviyor değişik fikirleri =) 3- Parola: az sayıda reklam ama güzel konum. 4- Sonra sitenizi büyük bir forumda duyurdunuz mu, gerisi iplik söküğü gibi geliyor. http://farmvilleaddme.blogspot.com/

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
13
26 Eylül 2011 20:02
1
07 Temmuz 2010 13:19
  • anonim-44216
80
27 Aralık 2009 12:54

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu