Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan yenimecra.org'da: "I LOVE BONUS! I LOVE CANIM ANNEM!"
profiline bakın

Bir kaç gün once 5.jenerasyon Ipodum şarjı bitti tamamen ve bilgisayarıma bağladım 1.5 saat beklediğim halde Ipodum aktif olmadı ve ekrandaki şarj gostergesi 1. dilimde oyle kaldı.Ve hala oyle duruyor…Sonra şarj adaptörüne takmayı denedim takınca Ipodum açılıyor normal çalışıyor ama çıkardığımda hiç şarj kalmadı demeden kapanıyor…Birkaç kez böyle olmuştu sonradan şarj oldu..İlk aktif olmasını sağlayabilsem hemen en son sürüm yazılımını yukleyeceğim ama malesef olmuyor yardım edebilir misiniz ne yapmam hakkında?

menu ve orta tuşa aynı anda basılı tut bi resetlesin :) hemen reset anında orta ve sol tuşa basılı tut ipod diagnostic ekranı gelecek bak bakalım nesi varmış. Bize de haber ver ok.

ya kardes eger bendekı ıpod tansa benımde 4 gb lik bi ipodum vardı ama sonradan sattım ama benim ipodun jarsz aleti vardı pcden şarj etmiyordum kendısının ozel şarz aleti vardi istersen bide onu dene kardesim surum felan yuklemene gerek yok o kesın şarzdandır yada bataryasinda sorun vardır hem garantisi yokmu bunun bir kac gun once aldım dıyorsun

EGeR BiRGüN BaNa DöNeRSeN BeN YoKSaM BiLKi SeNDe BiTMiŞSiNDiR İÇİMDe..:: SiTeMKaR ::..

Tamam da ipodumda en ufak bir şarj yok içindeki butun şarjı bitirmiş şimdi reset de atamıyorum.Adaptöre takıyorum ama yinede şarj etmiyor..Junip senin söylediğin yöntemi denemem için şarj olması gerekio içinde off yaa.Ne oldu böyle durup dururken

diagnostic ekranı açıldı.Adaptore bağlıyken açabildim testler sırasında usb kablosunu takmamı istedi adaptorden çıkarıp usb ye bağladım ama yine kapandı.

bazen beklemek çare olabiliyor. elektronik aletlerin ne yapacağı belli olmaz.

Bilgi kola takılan altın bilezik gibidir. Önemli olan bileziği değil kolu yönetebilmektir. eğitim ehliyet kpss oks bilgisayar ınternet rent a car emlak nakliyat turizm otomobil otomotiv kadınca sağlık spor trendler

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
  • anonim-44216
72
01 Mayıs 2008 14:46
2
18 Ocak 2008 23:24
5
20 Mayıs 2007 21:41

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu