Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "Lazer ile dövme"

profiline bakın

Az önce ipod nanom yandı :( (baska bir pc den usb’ye bağladım on panel usb ters bağlı olduğu için cihazdan yanık kokusu geldi) bir de üstüne üstük yurt dışı pfff pfff aldım elime cihazı hayırlara vesile olsun :(

Servis ile ilgili bilkom’a mail attım ancak teknik servis olaylarında bilgisi olan arkadaslar yardımlarınızı rica ediyorum.

2 çay biri açık olsun.

sanırım pc yi satan firma karsılıyor olmalı en azından kanunlar bu yonde sanıyorum onların hatası cunku… benim basıma da gelisti flas diskim yanmıstı sozkonusu firma iflasettiginden elime bisey gecmedi ama bi sansını dee derim fakat tuketici kanununa bi goz atıp evden cıkmakta fayda var…

Evet onların hatası ancak yakan pc zaten garantisi bitmiş bir ürün kaldı ki pc satılsa ipod nano bile alamaz bu durumda tüketici haklarının peşinden koşmaktansa servise kosmak daha mantıklı geliyor fikir için teşekkürler :)

2 çay biri açık olsun.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
  • anonim-44216
73
07 Haziran 2008 10:03
2
18 Ocak 2008 23:24
5
20 Mayıs 2007 21:41

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu