bozuk mu yoksa diye kıllanıyorsanız, kendi kendinize yapabileceğiniz bir takım testler mevcutmuş:
bundan sonra bir cikleme sesi duyuyormuşuz ve apple logosu ters gözüküyormuş. Karşımıza uygulayabileceğimiz testlerin listesi çıkıyormuş.
şuradan tercümemsi: ipod diagnostic mode
4thgen ipod’um sozum meclisten disari,
birisi tarafindan bozuldugunda cok yardimima kosmustu diag mode ancak reset’den oteye bir faydasini goremedim.
Diger testler de iPod’u enteresan yollarla bir yerlere baglamaya calisiyorsak baya is gorecek seyler, cunku takili oldugu alet hakkinda azda olsa bilgi veriyor.
Aklima gelmisken ufak bir ekleme yapiyim diagnose mode’una girince “has scroll wheel gitti” diye urkmeyin, tiklayarak yonlendirme yapiliyor.
sonra gerci enteresan bir sekilde yavas yavas once usb modu oldu, sonra sarkilari okuyamama problemi bas gosterdi, bende firsattan istifade hemen garantiden faydalanip degistiriverdim.
kissadan hisse, bilmeyenin eline ipod vermeyin diag mode’a ihtiyaciniz olmasin.
evet. bozuktu :D ben kendiminkinden biliyorum. aldığımın 3. günü elimde kaldı zati. ben de saatlerce yüklediğim parçalarımın silinmesini göze alarak gönderdim servise ama… neyse.. yenisini gönderdiler sonunda ama sorun şu ki, bu narin alete ne yaparsan – yani ne yapmazsan yap – illa bir problem çıkacaktır. bu yüzden direk verdiğin yöntemi hiç uygulamayayım diyorum. nasıl olsa bi sürü ıvır zıvır çıkacak. şimdilik hazır kendinisi yollarda, caddelerde, parklarda özgürce kullanabiliyorken, hiç dokunmayayım (: hımmm… eklemeye çalıştığım ürün ipod tarafından desteklemiyor mu (bahsedilen şeyler kendisinin orjinal şarjı ile kulaklıkları mı?) peki… desteklenmesin (:
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
|
73 |
07 Haziran 2008 10:03 |
|
2 |
18 Ocak 2008 23:24 |
||
5 |
20 Mayıs 2007 21:41 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar