Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan torpilli.com'da: "zamandan bağımsız yazılar yazmak"

profiline bakın

bildiğiniz üzre ipod a yüklenen her şarkının ismi cismi ipod tarafından değiştirilip ipod un içindeki farklı klasörlere rasgele paylaştırılıyor. dolayısıyla ipod a yükleyip pc den sildiğim şarkıyı tekrar pc me yükleyemiyorum çünkü hangisi hangi şarkı bulamıyorum. bunları deşifre edecek bir program biliyor musunuz?

merhaba, şurada vpod diye bir program var. bilgisayarınızdan müzikleri ipod’a yerleştirmenize izin veriyormuş sanırım.

şurada da kendi kendine yeten bir ipod için güzel bir setup anlatılıyor.

merhaba, linkler için teşekkürler. yalnız ben bu linklerde anlatılanların tam tersini arıyordum. yani itunes kullanmadan pc den ipod a şarkı yüklemek değil de, itunes kullanarak veya kullanmayarak ipod dan pc ye şarkıları geri yükleyebilmek. tam bu cümleyi yazarken beynimde şimşekler çaktı, itunes tan hiç geri yükleme yapmayı denemedim, belki oluyordur. ben biraz daha kurcalayıp döneyim buraya. tekrar teşekkürler..

yamipod isimli harikalar kumpanyasıyla ipodunuzun zevkine varın, der ve çekilirim. sözkonusu işi de yapıyor haliyle.

oky, allah razı olsun, yamipod mükemmelmiş. yukarıda ganjabey’in önerdiği yazıdaki 3 programın yerini tutuyor. artı tek dosya, yani disk use’u açılmış ipod’un kendisinin üzerine kurup, canınızın istediği bilgisayarın mp3 dosyalarını yağmalayabiliyorsunuz.

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

Y bende çözememiştim bu iodu bi aralar bayaa mp3 yalan oldu.75 şarkıyı çevirip çevirim dinler olmuştuk.deniyelim bakalım bu programı.

aslında winamp için de ml ipod diye bir eklenti var. kullanımı kolay. en büyük avantahı da winamp’de zaten düzenli olan şarkılarınızı daha rahat ipod’a aktarabilmeniz. tam tersini de yapıyor tabii.

Burada kendi yazılarıma linkler yok. Ama yine de tavsiye ediyorum.

ya yamipod, ya da denediğim başka ipod idaresi yaptıran programlar (anapod, vpod) ipod video’mu düdükledi. artık aletten harddisk sesleri geliyor ve açılmıyor. bu hafta bilkom’a gidip değiştirtmeye çalışacağım.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
  • anonim-44216
73
07 Haziran 2008 10:03
2
18 Ocak 2008 23:24
5
20 Mayıs 2007 21:41

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu