Merhaba Arkadaşlar, Ben hem iş kullanımı açısından hem de taşıma kolaylığı sağlaması açısından netbook kullanmayı tercih ediyorum.

Samsung NC10 veya Asus 1000 serisinin yeni modellerini tavsiye ederim.NC10 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır.Sorunsuz bir netbook, wifi kapalı 7 saat e yakın dayanımı var.Google Sketch Up, Photoshop, Office, Dreamweaver gibi programları sorunsuz kullanıyorum.720p film izleyebiliyorsun.
Dell’in her ürününü olduğu gibi Netbook’u Dell Mini’yi de tavsiye ederim. Ayrıca satış sonrası destek açısından diğer firmaların kesinlikle birkaç adım önündeler. Şu anda Notebooklarını kullanıyorum, iki kez ssatış sonrası destek almam gerekti. ilkinde; çizilenin yerine yeni Windows DVD ’mi elemanlarıyla kapıma kadar getirip ücretsiz teslim ettiler, ardından da arayıp sorununuz çözüldü mü yardım edebileceğimiz bir şey var mı diye sorup bir de müşteri memnuniyeti anketi yolladılar.
İkincisinde win7 yükseltme kiti için destek talebinde bulundum. ABD ’den adresime UPS kargo ile kiti ulaştırdılar ve bunu tamamen ücretsiz sağladılar.
Dell ürünlerinin kalitesinden sanırım bahsetmeme gerek yok, hiçbir cafcaf’ı bulunmayan (num lock ışığı bile bulunmayan) notebook’um daha önceki bilgisayarımda yüksek grafik özelliklerinde oynayamadığım oyunları canavar gibi çalıştırdı, gözlerime inanamadım.
Aklınızdaki seçenekler arasında Dell mutlaka bulunmalı derim.
ben packard bell kullanıyorum n270,10.1 inch, 1gb ram, 250gb diske sahip. pil tüketimi super, 8 saate rahat cıkıyorum. genelde mobil kullanıcıyım, orda burda alısveriş merkezinde ttnet wifi üzerinden yada nokia telefonumdan bluetooth baglantı ile 3g’ye erişiyorum.
alısveriş merkezinde asus 1201n gördüm, ekranı büyük olması 12.1 inch cezbetti. ayrıca dual cpu’ya sahip. ve unutulmaması gereken nvidia ion ekran kartı var. bir netbookta bugune kadar göremediğim hdmi cıkısta var. fiyatı da 799 tl idi.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
83 |
11 Ekim 2011 06:53 |
||
3 |
19 Ağustos 2010 02:27 |
||
17 |
30 Haziran 2010 02:52 |
||
Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.