millet durum şu; bende compaq presario 2100 , celeron 2.4 ve 512 ramli 40 gb hdd li bir düzüstü vardı allah rahmet eylesin… rahmetli diyorum,çünkü bana çok iyi hizmet veren sevgili dizüstü bilgisayarım artık şarj olmuyor… arıza anakartta, servise gönderecem ama sonuçtan pek ümitli değilim, malum hikayelerden dolayı ;) ancak baktım bakıştırdım ve macbook‘un tekini gözüme kestirdim hani şu en giriş seviyesi olupta core2duo olanlardan :) ne yapsam acaba? photoshopta kullanacam her bir haltı gerekirse yiyecem :)deneyimleriniz ve önerileriniz çok önemlidir… teşekkürler :)
önceki versiyonunda (core duo) olan meşhur RSS (random sudden shutdown) olayı ile gözümü korkutmak suretiyle çok istememe rağmen vazgeçtiğim enfes tasarımlı bir alet. ancak almayı düşündüğün yeni versiyonunda bu problem varmıdır bilmiyorum..
Core Duo lu versiyonu kullanıyorum, Pro olanından, bu sorun 6 ay içerisinde sadece 1 kez başıma geldi, günün 18 saati açık makina. Core 2 Duo larda ise hiç kalmamış bu sorun, arkadaşım aldı 2 ay önce, keyifle kullanıyor. Tavsiye edilir…
Alternatif bir dünyaya adımınızı atmadan önce, Macintosh’un size sundukları konusunda iyice bir araştırma yapmanızı öneririm. Beklentilerinizi karşılamak için sorunsuz olduklarını söyleyebilirim. Ancak, temel farkı gözardı etmeyiniz. Windows tabanlı bir işletim sisteminden ayrılıp, Mac OS X tabanlı bir işletim sistemine de geçiş yapıyor olacaksınız. Bunu zaten biliyorsanız. MacBook’unuzu güle güle kullanın derim. Ve mümkünse MacBook Pro için elinize cebinizi atmanızı da tavsiye ederim…
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
79 |
14 Şubat 2010 23:43 |
||
2 |
05 Ocak 2010 20:14 |
||
14 |
27 Aralık 2009 12:55 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar