Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "ricoh gxr mount a12"
profiline bakın
asus r1 tablet bilgisayar
asus r1 tablet bilgisayar
Benim tercihim ausus bu yazıyı siteye yolladaım aslında ama yayınlanıp yayınlanmayacağımı bilmediğimden sizin form başlığına tekrar yolluyorum umarım aydınlatıcı olur. asus’tan yine dünyada bir ilk !!! Dünyanın ilk a4 boyutlu tablet bilgisayarı R1 ürünün üzerine el yazısıyla istediğiniz herşeyi yazabilir hatta çizebilirsiniz. Ürün üzerinde bulunan bir çok kısa yol tuşu ile uygulamalar arası geçiş kolaylaştırılmış. Bunun yanısıra R!’in ekranı 180 derece dönebiliyor buda kullanımda kolaylık ve ergonomi sağlıyor. r1 in diğer bir farklı özelliğide RF Biometrik Parmakizi Okuyucu bu donanım sayesinde kişisel bilgilerinizi üst düzeyde koruma altına alıyor. asusu R1 i yaratırken başınıza gelecek ufak kazaları en aza indirmek için R1 ‘in klavyesini su geçirmez yapmış. ürünün diğer öne çıkan özellikleri ise: Direk Uygulama Ulaşımı Multi-fonksiyonel Modül Bölmesi Daha Kolay ve Hızlı Dijital Veri Aktarımı Güvenli Platform Modülü (TPM) TEKN İK ÖZELLİKLER Intel® Centrino® Duo Mobile Technology - Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T5600 1 .83 Ghz - Mobile Intel® 945GM Express Çipset Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 1GB(512MBx2) bellek 13.3” WXGA Color Shine Ekran 100GB 5400rpm SATA Sabit Disk 8X Super Multi Optik Sürücü 56K Modem, 802.11a/b/g, Bluetooth® V2.0 + EDR , G-bit LAN 3x USB , 1x Express kart, 1×8-in-1 Kart okuyucu, 1x Parmakizi okuyucu 31.7×23.2×3.5cm, 1.98kg

Ocak ayı içinde satışa sunulacak olan R1 Tablet PC’nin son kullanıcı fiyatının ise 2.099$+kdv olması bekleniyor ürün hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın

süper bişi param olunca böyle bir şey alacağım doğrusu

Bilgi kola takılan altın bilezik gibidir. Önemli olan bileziği değil kolu yönetebilmektir. eğitim ehliyet kpss oks bilgisayar ınternet rent a car emlak nakliyat turizm otomobil otomotiv kadınca sağlık spor trendler

Tercihiniz konusunda kutlarım sizi. Aslında Laptop konusunda erkek ya da bayanların gözden çok kaçırdığı bir üreticidir Asus. Çünkü, kadınlara yönelik estetik harikalar üretmek konusunda da bana göre bir numaradır Asus. Dünya üzerinde Laptop üretici kimliğine sahip sayılı şirketlerden biridir ayrıca… Bir çok bildik markanın ürünlerini fabrikalarında üretmesi ile de bunu gösterir.

Discordabilis
budur...
budur…
bir asus kullanıyorum,gayet memnunum!

ya asus hakkaten elektronikte 1 numara olmaya doğru çıkıyor.Acaip bir şekilde atılım gerçekleştirdiler.Her ürününe hayranlıkla bakıyorum

İnsanlar kırmızı güllerin peşinden koşarken ayaklarının altında ezilen papatyaların farkına varmazlar...

asus ve toshiba kendi parçalarını üreten tek isimlerden. Buna sadece işlemci ve ekran kartı dahil değil. Donanım sorunları çok çok az.

www.AmacDizayn.com - Programlama & Dizayn

toshibaa iyi iyi

Bilgisayar laboratuar’daki yazılım derslerinde herkez laptop’unu getirirdi.Tüm modeller sınıfta mevcuttu HP,Toshiba,Dell vb. ama hepsi bir zaman sonra sınıfın sıcaklığından olsa gerek rest atarlar yada kilitlenirlerdi.Bi hocamızın Asus’tu ve tek kitlenmeyen onun bilgisayarıydı.Ozaman anladım Asus’un kalitesini..

Benim makinamın markasını söylesem inanmazsınız :) Adı Gericom, modeli Blockbuster Excellent. Fotoğrafını bulsam yükleyecektim ama bulamadım. 2005 yılında Ankara Mavi Bilgisayardan aldığımda teşhirde bir taneydi ve depoda olmadığı için onu verdiler. Gel zaman git zaman (tam bir yıl sonra) DVD yazıcısının çalışmadığını farkettim, çünkü o zamana kadar hiç ihtiyacım olmamıştı o yazıcıya. Tamir için götürdüğümde teknik servis dahil tüm satış elemanları başına toplandı ve böyle bir markayı ilk defa gördüklerini söylediler.

Neticede bilgisayar hala çalışıyor, biraz RAM takviyesi yaptım o kadar. Mesela aynı anda Photoshop CS3 , Dreamweaver CS3 ve Flash CS3 açıkken internette RAM canavarı Firefox ile gezinebiliyorum. Tek sıkıntım Firebug denen Firefox eklentisinde, debug ile uğraştığından sık sık yoğun Javascript kullanan sitelerde kilitlenmelere sebep oluyor ve işlemci zaten iflas sınırında takıldığı için sorunu çözmek adına fazla efor sarfetmiyor :)

Tüm bunları niye mi anlattım? Günde 15 saat açık vaziyette bu Avusturalya malı makineyi 3 senedir kullanıyorum ve banamısın demedi. Yeni modelini bulsam yine alırım ama Türkiye’de satanı bulamadım :)

asus r1 gerçekten ilgi çekici

asus asus asus

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
83
11 Ekim 2011 06:53
3
19 Ağustos 2010 02:27
17
30 Haziran 2010 02:52

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu