Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan yenimecra.org'da: "Pınar Labne ile Manşetler Senin!"
profiline bakın

Arkadaşlar bende iyi bir internet kullanıcısı olduğumu düşünüyorum. Ama aklım karışmış durumda. Çünkü web tarayıcı programım Explorer dı, sonra mozilla yı tavsiye ettiler. Bende Mozilla yükledim. Şimdi opera kullanmamıda söylüyorlar. Bende kısa bir araştırma yaptım ve buna benzer bir sürü tarayıcı program ( web browser ) olduğunu gördüm. Sizlerden fikir almak istiyorum. En iyi, virüs, hız ve kullanım konusunda en az başımı ağrıtacak internet tarayıcı programı nedir? Fikirleriniz için teşekkür ederim.

google crome bende en iyisi

www.esesli.com

opera çok özellikli ve çok iyi bir tarayıcı; fakat pilli network sitelerine yazı yollarken biraz sorunlu :) ben firefox ve opera kullanıyorum.

• Başını en az opera ağrıtır :)

http://farmville-add-me.blogspot.com/ 40 tane resimden oluşan, metin içeriği bile olmayan minicik bir blog sitesi. Günlerdir güncellemiyorum, bundan böyle de güncelleyeceğimi sanmıyorum. Durduğu yerde para basıyor. Henüz 1 aylık bile değil kendisi, bana şimdiye kadar 100 dolar kazandırdı. Hilesiz hurdasız. Burs gibi, ayda 100 dolar hiç fena değil. Farmville veya iphone şu aralar google’da en çok aranan kelimelerden ve her dilde ilk sayfada ben çıkıyorum. Bunun haricinde pagerank’ı yüksek yüzlerce siteden link aldım. Bir sonraki pagerank güncellemesinde en az 5 bekliyorum. Belki de 6. peki nasıl oldu bunlar? 1- Her şeyden önce Türkçeden vazgeçmek durumundayız. 2- Kopyala yapıştır içerik oluşturmak için harcanan vaktin 10’da 1’ini düşünmeye ayırsanız, daha önce akla gelmemiş basit ve sade ama ilgi çeken bir fikir bulursunuz. Ecnebiler seviyor değişik fikirleri =) 3- Parola: az sayıda reklam ama güzel konum. 4- Sonra sitenizi büyük bir forumda duyurdunuz mu, gerisi iplik söküğü gibi geliyor. http://farmvilleaddme.blogspot.com/

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
  • anonim-348269
0
19 Aralık 2011 23:09
4
20 Kasım 2011 04:49
0
21 Temmuz 2011 12:26

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu