Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "Grey's Anatomy 6. Sezondan Haberler"
profiline bakın

cep telefonuma zaman kavramı göz ardı edilerek günde onlarca mesaj geliyor.Hepsi de reklam amaçlı.bıktım artık bu mesajlardan.bir gün bile telofonum bu reklam ve kampanya mesajlarından eksik kalmıyor.Bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı?teşekkürler…...........

malesef bu mesajlardan kurtulmanın bir yolu yok galiba…

Sanırım bulunduğun operatör ü arayarak reklam sms lerini iptal ettirebiliyorsunuz. banada bir ara çok sık gelmeye başlamıştı arkadaşım telefon dükkanında çalıştığı için ona danışmıştım bir şeyleri kurcaladı halletti.

teşekkürler…

musteri hizmetlerinden seni bi numaraya yonlendiriolar genelde 212li bir numara veriyor ve o sirketlerden hallediyorsun ama herzmn bir aramayla kurtulamıyorsun

Çok teşekkürler. Bu bilgi benim de çok işime yarayacak.

Reklam amaçlı olarak yollamaya devam ediyorlar. Bende aramıştım, iptal etmek için. Tamam hallettik dediler ama hala devam ediyor. Onlardan kurtulamayacağımı anlayıp, onlarla yaşamaya alıştım :)

artık spamlar e-mailleride aştı cebimize kadar geliyor :)

Aynı problem benimde başımda çok can sıkıcı bir şey.

70li yıllarda yaşamak isterdim gençliğimi.. Bu tür stres yapan şeylerle uğraşmazdık en azından.

Size reklam gönderen kuruluşlara web üzerinden ya da tel ile ulaşarak iptal ettiriyorsunuz. Ben bana epostaları, mail gönderenlerin listesinden çıkarak bu işi kolayca hallettim zamanında. Ama artık uğraşmıyorum, mailimi değiştiriyorum oluyor bitiyor. :)

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
4
3 gün önce
23
6 gün önce
0
23 Haziran 2009 13:02

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu