Numara taşınabilirliği Türkiye’de operatör pazarında rekabetin önünü açıcaktır. Doğru düzgün bir rekabet ortamından faydalanacak kişiler de bizler olacağız. Tüm operatörler hizmet kalitelerini de ücret politikalarını da iyileştireceklerdir diye düşünüyorum. Herkeste bu numaram var şimdi değiştiremem diye düşünenler de kullandıkları operatörden memnun değilse kolaylıkla istediği operatör geçebilecek.
en zoruda artik nuamrasi herkesin istedigi operatorde oldugu icin her yone tarifesine kullanmak zorunda kalicagi herkezin :) cunki bilemiceksin artik hangisini kullandigni aradgin kisisn bence guzel olucak ama gec bile kaldik bunda daha 3g nin onunu acilmasi lazim avrupada once numara tasinabilirliginden sonra 3g ye gecilmistir cok geriden takip ediyoruz gelismeleri
Diyelim ki benim numaramın aynısı farklı operatörde zaten birisi tarafından kullanılmakta.. Bu durumda ne yapacağız. Gidip adamı döverek alacağız herhalde :):)
@healtylife, Numara taşınabilirliği düşündüğün gibi değil. Yani başı da değişmiyor.
Atıyorum senin numaran 0532 1234567 sen Vodafone’a geçmek istiyorsun o zaman başı 0542 olmuyor! Numaran aynı şekilde 0532 1234567 olarak kalıyor ama sen tamamen Vodafone hizmetlerinden yararlanıyorsun…
Cepte Numara Taşınabilirliğine günler kala konusunu yaklaşık iki hafta önce şurada etraflıca anlatmıştım, Bir hafta önce ise Numara taşımada son havadisler konusunu buraya aktarmıştım, son olarak da Numara Taşıma Bedava Olacak Haberine şuradan bakabilirsiniz. Umarım Fayda Sağlar…
Bilgi için sağol “337”. Bu konuda bilgim yoktu gerçekten. Böyle bir durumda, her yöne en uygun konuşmak için tarife gerekli o halde. Bekleyelim görelim.
Bildiğim kadarıyla birini aradığımızda önce o kişinin hangi operatöre bağlı olduğuna dair bir mesaj duyulacakmış. Böylece hangi operatörden kişiyi aradığımızı bileceğiz.
Daha iyi hizmet almak ve daha iyi fiyata konuşmak açısından umarım faydasını görürüz bu sistemin…
Bu şekilde bir uyarı olursa, tüketici açısından iyi olur. En azından ne koşullarda konuştuğumuzu anlarız. Yanlız bu hizmetin de bir karşılığı mutlaka vardır.
Numara Taşınabilirliği, 9 Kasım Pazar günü başlıyor. E-mailime gelen Numara Taşınabilirliğini karşılamak üzere düzenlenecek etkinlik bilgisinden ilgilenenleri de haberdar etmek istiyorum. Avea, 8- 9 Kasım tarihlerinde İstanbul ve Ankara’da birçok noktada çeşitli eğlenceler, şovlar düzenliyormuş. Bu etkinliklerin Avea İletişim Merkezleri’ndeki programı ise şöyle olacakmış:
9 Kasım Pazar günü 14.00 – 19.00 saatleri arasında İstanbul’da Şaşkınbakkal Avea İletişim Merkezi’ndeki etkinliğe Hande Yener, Teoman, Demet Akalın, Peker Açıkalın ve Yavuz Seçkin’inm katıldığı çeşitli şovlar düzenlenecek ve numarasını Avea’ya taşıyanlara, cep telefonundan maç biletine, formadan Müzikİndir CD’sine kadar birçok hediye verilecekmiş.
Herkes bu kutlamalara davetli. İlgilenenlere duyurulur…
Numara Taşınabilirliği Artık Türkiye’de... Hayırlı Olsun… Ayrıntılar Şurada Anlatılmış…
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
4 |
4 gün önce |
||
23 |
28 Haziran 2009 17:15 |
||
0 |
23 Haziran 2009 13:02 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar