Sevgili arkadaşlar, foruma yeni üye oldum,Honda Civic ime i pod taktırmak istiyorum ancak bayiler takamadıklarını söylediler,bir arkadaşım bu siteyi önerdi,bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum,şimdiden teşekkürler
iPod destekli bir teyp taktırabilirsin Sony’nin bu modeli iPod destekli USB bağlantısı sayesinde bağlayabiliyorsun…
Arkadasım bi tane caset var ucunda kulaklık cıkışı var sen git elektronik malzeme satan yere söyle onlar sana verirler bnde var gayet güzeL dinliyorum….
tabi canııım tokgöz’e katılıyorum. ne gerek var kasetli iyi bi teyip al. ömür boyu o aparatla kullan. ses kalitesinde bi bozulma olmuyor. missleri gibi. ben laptop’u bile 1978 model ford granadama bağlayabiliyorum:) bilgisayarını usp den o yeni model pahalı teyplere bağlayamazsın hem. artısı da çok;)
bencede bu çok mantıklı araban kaç model bilmiyorum ama muhtemelen orjinal teybin kasetlidir bu aparatla kullanabilirsin
tokgöz kardeşimin dediği olay u arkadaşım ARA Ç KİTİ BENDE BU YAZ YEN İ MP 3 PLAYER ALMI ŞTIM YANINDA ARA Ç KİTİ VERD İLER ALDI ĞIM MP-3 MİNTON 1 GB YANINDAK İ ARAÇ KİTİDE BÜTÜN KASET ÇALARLI OTO TEYPLER İNE TAKILAB İLİEN MİNON MARKA B İ KASET ANCAK KASET İN ARKASINDA B İ MİK ÇIKIŞ KABLOSU VAR O M İK KABLOSUNU MP 3 ÜN KULAKLIK KABLOSUNA BA ĞLIYON KASET İDE TEY İBE VER İNCE ÇALMAYA BAŞLIYO EĞER MP3 Ü VE ARABANIN TEYP SDES İNİ SONA A ÇARSA İYİBİ HOPARLOR YOKSA PATLAYAB İLİR BENIM M İNTON BİLE ÇOK MANYAK SES VER İYO SONUNA KADAR A ÇAMADIM DAHA ŞİKAYET GEL İYO
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
21 saat önce |
||
1 |
2 gün önce |
||
5 |
23 Ağustos 2008 00:10 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar