Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "gossip girl 1x18 sezon finali"
profiline bakın

Bugün internette siteden siteye zap yaparken gözüme klasik oyunlarla ilgili bir site takıldı, biraz sitede dolaştım ve geçmişte pc oyunu oynarken aldığım zevki düşündüm ve günümüzdeki oyunların bana aynı tadı vermediğini anladım.Eskiden sensible soccer, warcraft 2,doom,wolf 3d gibi dönemin hit oyunlarını oynarken sabahlara kadar oturuyorduk,ama şimdiki oyunlar grafik ses olarak mükemmeli sunmalarına rağmen aynı bağımlılığı yaratamadılar bende, acaba bana katılan arkadaşlar var mı?

o eski oyunlar evde duruyor. Evde ilk aldığım bilgisayar olan Olivetti 2 mbram kapasitesi ve windows 3.1 (yanlış okumadınız) sürümü ile hala durmakta, arada bir açıp wolf, goldan age falan oynardım ama uzun zamandır açmıyorum…

Sanırım insanlar hayatlarında basitlik arıyor. Zaten herşey çok kompleks, yeni oyunlarda olduğu gibi. Basit, kafa yormayan,dinlendirici bir şeyler arıyor insan. Yeni oyunlar o yüzden tatmin etmiyor.

windows öncesi devirde kasetten yüklediğim oyunları hatırlıyor um. ama bence biz büyüdük ve artık bilgisayara gizem dolu gözlerle bakmıyoruz, sanırım birazda bu yüzden o kadar keyif almıyoruz.

Kimine göre evet.Atarilerin hayaliyle büyüdük.Şimdi playstation ‘da zevk vermiyor.Tetris oynardık soğuk kış gecelerinde:)Yeni oyunlar kanserli gibi geliyor bana!

Pazarlama yeteneği Genlerden,Şovalye olmak asillikten Gelir...

baldurs gate, tzar, diablo…

dyna blaster ı unutmamak lazım :)

subaplex de bir döneme damga vurmuştu

nerde o atariler.. adaptörü ısınınca burdolabına koymalar.. contra’lar.. yalan şimdiki oyunlar, kantır, gta, nit for sipit hepsi yalan..

ben kucukken hep gameboy oynardım oynaya oynaya sımdı yasım 21 oyunlardan sıkıldım bıktım artık ama eskı oyunlar bana daha guzeldi

EGeR BiRGüN BaNa DöNeRSeN BeN YoKSaM BiLKi SeNDe BiTMiŞSiNDiR İÇİMDe..:: SiTeMKaR ::..

atari salonlarında oynadığımız Final Fight ,Pang hala bilgisayarımda oynadığım oyunlardan biri.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

1 2 3 4 Sonraki

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
11
06 Mayıs 2008 16:33
31
03 Mayıs 2008 00:39
4
14 Mart 2008 19:23

bu site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu