Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Edebiyatımızın Kadın Kahramanı; Halide Edip Adıvar"

Etiket:

ev temizlik robotu hakkındaki yazılar:

Samsung Navibot SR8855
Samsung Navibot SR8855



Samsung Navibot SR8855 ev temizleyen çok işlevli bir süpürge, daha doğrusu ev temizleme robotu. Yapısında bir kamera, navigasyon sistemi ve çoklu alıcılar bulunuyor. İçerisindeki 38 alıcı onu düşmelerden, çarpmalardan ve kablolara dolanmaktan kurtarıyor. Dahili bir kamera ve Visionary Mapping adındaki navigasyon sistemiyle donatılmış. Auto tuşuna basıldığı anda robot temizlemesi gereken güzergahın haritasını çıkarıyor. Böylece bu navigasyon sistemi aynı yeri iki kere temizlememesini sağlıyor.
Samsung Navibot SR8855
Samsung Navibot SR8855

Navibot SR8855 335 mm çapında ve 93 mm yüksekliğinde. Çift fırça sistemiyle bütün yüzeyleri destekliyor. Şarj olduğu yere gelerek kendi kendini iki saatte şarj ediyor ve işine kaldığı yerden devam ediyor. Siz evinizde yokken bile evinizi temizleyebiliyor. Robotun nisan sonunda yurt dışında yaklaşık 450 Euro'dan satışa çıkacağı yazılmış.

Spacer
Spacer
Spacer
  • konami
  • 5 yorum var
  • 16 Nisan 2010 14:53

Bulaşıkları kim yıkayacak ya da bulaşık makinesine kim yerleştirecek, çöpü kim dökecek, sağı solu kim temizleyecek?
İşte bu sorulara en güzel yanıt Silicon Valley'de 3 yıldır sürdürülen bir çalışmanın meyvesi olan ReadyBot ile veriliyor.

\

Spacer
Spacer
Spacer

etiket menüsü

bu site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar.

Tutulanlar banner

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu